menuMenu
Menu

Downloads

   

Individueel Keuze Budget: De weg naar maximale keuzes en minimale belastingheffing 

De wereld verandert snel en datzelfde geldt voor de vormgeving van arbeidsvoorwaarden. Waar in het verleden de werkgever kon volstaan met het overhandigen van het loonzakje aan de werknemer is inmiddels een bonte variatie ontstaan van beloningsvormen. 

Download PDF >>

       
   

Prinsjesdag - wat wijzigt er nu eigenlijk met ingang van januari 2018? 

We zagen het al aankomen: een demissionair kabinet en een bijna afgeronde kabinetsformatie. En het zittende kabinet wil niemand in de weg lopen met revolutionaire belastingwijzigingen. Het Belastingplan 2018 is dan ook het karigste sinds mensenheugenis. Maar wat wijzigt er nu wel met ingang van 1 januari 2018?

Download PDF >>

       
 

 

Stappenplan Identificatie

Het identificeren van personen en/of medewerkers is voor veel bedrijven een lastige opgaaf. Wat moet en wat mag gecontroleerd en eventueel vastgelegd worden? Immers: je wilt controleren en vastleggen wat minimaal moet, maar ook weer niet te veel of meer dan is toegestaan. 

Download PDF>>

       
 

Salaris tijdschrift

    

Download salaris tijdschrift

Download het eerste nummer van het tijdschrift Salaris met artikelen over het corrigeren van fouten, het minimumloon en antwoorden op prangende vragen over de Wet DBA. 

 

Download PDF>>

       
 

    
 

Whitepaper Kilometeradministratie

Waarom een complete en sluitende rittenadministratie zo belangrijk is en de Belastingdienst geen gebruik meer mag maken van controle foto's van de politie.

 

Download whitepaper>>

       
 

 

Whitepaper Internationale ontwikkelingen

Vanuit belastingperspectief zijn de échte in het oog springende wijzigingen uitgebleven (of in ieder geval uitgesteld), maar tegelijkertijd zijn de wijzigingen op het gebied van immigratie- en arbeidsrecht behoorlijk ingrijpend te noemen.

 

Download whitepaper>>