menuMenu
Menu

Over ons

Sdu Salaris Actueel 

Sdu Salaris Actueel is speciaal ontwikkeld voor payroll professionals en iedereen die te maken krijgt met salarisvraagstukken. De veranderende wet- en regelgeving op het gebied van de loonbelasting, sociale verzekering en arbeidsrecht houden wij bij en vertalen wij direct naar praktisch toepasbare thema's. Bijvoorbeeld de Wet DBA. Hoe staat het nu met de Wet DBA? En betekent de uitspraak van Staatssecretaris Wiebes, over het niet beboeten en naheffen van ZZP'ers die volgens de nieuwe regels eigelijk werknemers zijn, nu dat we achterover kunnen leunen tot het einde van het jaar? En kan er in de loop van het jaar toch nog weer een verandering optreden? Zodra er ontwikkelingen zijn melden wij dit en verwerken wij dit in onze documenten. Op deze manier houden wij onze content up-to-date en zorgen wiij dat er niemand verouderde bronnen gebruikt. 

Sdu Salaris Actueel is ontwikkeld samen met EY

http://www.ey.com/nl/nl/services/tax/ey-tax-blogt-lees-hier-ons-blog-over-fiscale-ontwikkelingenJan-Bertram Rietveld is partner bij EY. Hij is gespecialiseerd in loonheffingen en adviseert met name werkgevers en brancheorganisaties over alle fiscale en premierechtelijke aspecten van arbeid. Hij heeft een groot aantal publicaties en redacteurschappen op zijn naam en spreekt regelmatig op grote congressen op het gebied van fiscaliteit en arbeid. Samen met zijn team is hij verantwoordelijk voor een groot deel van de documenten die op Sdu Salaris Actueel beschikbaar zijn. 

Karima Taouil, Senior Consultant bij EY, is samen met de redactie van Sdu verantwoordelijk voor Sdu Salaris Update. Een update via de mail waarin niet alleen de artikelen staan die niet gemist mochten worden, maar ook elke twee weken een verdiepend artikel bevat over een actueel onderwerp. 

Het tijdschrift Salaris, dat 6 keer per jaar verschijnt, kent een uiteenlopende redactie. Naast EY bestaat de redactie uit leden vanuit de praktijk en uiteenlopende specialisten.

De eerste editie zal begin juli gereed zijn.

De thema's

De thema's die opgenomen zijn op Sdu Salaris Actueel zijn het hele jaar door volop in ontwikkeling. Een thema bestaat uit een of meerdere practice notes waarin op praktische wijze het thema doorlopen wordt. Naast de practice note zijn er relevante overige documenten aan een practice note gekoppeld: artikelen uit tijdschriften, jursprudentie, tools of modellen etc.

Hebben wij een thema gemist, laat ons dit weten door een mail te sturen naar de uitgever (k.hagen@sdu.nl)

Redactieadres

Redactie Sdu Salaris Actueel
Postbus 20025
2500 EA Den Haag
Uitgever: k.hagen@sdu.nl
Bureauredactie: j.sluimer@sdu.nl

Of neem contact op met de klantenservice van Sdu: https://www.sdu.nl/contact 

Meer informatie over Sdu vind je op www.sdu.nl